REGLER & VILLKOR

ALLMÄN INFORMATION


Priser

 

Alla priser är angivna exkl. moms.
Leverans- och betalningsvillkor Våra leveransvillkor är i enlighet med Allmänna leveransvillkor för grafisk industri, ALG 10, om inte annat uttrycks på denna eller andra sidor. Betalningsvillkor är 30 dagar netto. Vid försenad betalning debiteras ränta + 45:- påminnelseavgift. När du bekräftar beställningen, accepterar du leverans- och betalningsvillkoren.


Leveranstid

 

Vi levererar i regel inom fem arbetsdagar. Undantag kan förekomma, exempelvis beroende på korrigeringar eller felaktigheter i materialet. Behöver du leveransen tidigare, meddela oss via orderformuläret, oftast kan det ordnas men eventuellt mot ett visst tillägg. I regel sänds leveranserna med DHL, eller budbil. Frakt tillkommer vid fakturering.


Filer och filformat

 

Våra låga priser och snabba leveranser är beroende av att du skickar oss tryckfärdiga PDF-filer. Dessa ska vara gjorda i CMYK alternativt korrekta PMS-färger och 300 dpi upplösning samt i förekommande fall 3mm utfall samt formatmärken. Vi hjälper gärna till med andra filformat eller med originalarbete men debiterar timtid för detta. Vid beställningar av rollups, banderoller, vepor eller storformat och liknande är det i vissa fall bättre med vektoriserade EPS-filer. Detta gäller i synnerhet om du använder dig av typsnitt som inte är allmänt förekommande. För dessa produkttyper är 150 dpi upplösning tillräckligt.


Provtryck

Vid beställning av original skickar vi ett digitalt provtryck i PDF-format för godkännande av korrektur.


Person- och företagsuppgifter

 

De uppgifter du lämnar till oss lagras och uppdateras i vår kunddatabas. De kommer inte att användas i något annat sammanhang än vad som är nödvändigt för att vår affärsrelation ska fungera. Uppgifter lämnas inte till tredje part utan kundens medgivande. Ny kund genomgår sedvanlig kreditprövning.


Cookies

 

Den här webbplatsen använder sig av cookies.


Övrigt

 

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i denna information och på denna webbplats.